Wednesday, 13 February 2013

HELLO WORLD - It's me Pearl!

Assalamualaikum My darling dolls here! 

Yes I dah lama tutup nest lama I ni. Sebab? Camera rosak! - jatuh berdentum kat lantai. Tak terkira air mata yang keluar. Terus mood tertutup! - anyway I dah ada nest baru. lebih relax lebih malas heheehehehheheheh. so kat sini hanya menyinggah kejap. okey?
 
Insyallah 1 March I akan pindah ke tempat kerja baru. Nice! - I tak sabar nak celebrate. kan? tak tau entah entah jabatan baru lagi banyak masalah. heheheheheh itu bukan persoalannya. yang I nak ialah keluar dari tempat lama and cari tempat baru. new friends, new boss, new and new segalanya new! fresh katanya.  Tahun baru biarlah segalanya baru kan? :D :D :D - pindah tempat baru maka nombor telefon office pun baru kan? don't worry i know you know masalah handphone I yang dua bulan sekali baru hidup! still boleh cari I kat ym or fb kan? or email me.....

I dah wassup my bff emi and fahya nak celebrate first week of march. Where to? Entahnya I teringin nak makan roti canai sardin ngan cili api and teh tarik kurang manis. Fahya kata lepak mamak lah. haaaaaaaaa! itu yang tak boleh tu. I tak pernah layan mamak. hmmmmmmm so dolls ada idea ke nak share? kat mana gerai gerai ke restoran restoran ke yang ada jual roti canai sedap and teh tarik menarik as long as bukan kedai mamak. 

p/s:  my plan masa PRU karang nak lepak lepak kat kedai kopi minum air kopi panas dengan makan roti canai ha sapa nak ikut!????? :P


2 comments:

~♥ OjaAmran ♥~ said...

harap semuanya lebih baik ditempat baru..insyaallah

Ms Pearl said...

insyallah darling!!!!!
don't get too comfortable kat sini you
i singgah jap. back to new nest heheheheh